Nuotolinis seminaras: Vaisių ir uogų perdirbimas

Nuotolinis seminaras: Vaisių ir uogų perdirbimas

2022 m. vasario 6 dienos mokymai apie vaisių ir uogų perdirbimą. Svarbu ne tik mokėti užauginti produkciją, tačiau ją ir tinkamai apdirbti. Šiuose 6 val. trukmės mokymuose sužinosite kaip įsirengti perdirbimo cechą, kokie reikalavimai yra taikomi smulkiam ir vidutiniam verslui. Programa:

Ūkininkai, įkūrę savo perdirbimo įmonę klaipėdiečiai Vaida ir Mantas Svidrai. Naujakurių patirtys.

Dr. Marina Rubinskienė. Įvairūs vaisių ir uogų perdirbimo būdai. Pranašumai ir minusai. Kokie būdai yra vertingiausi, kaip koks būdas veikia vaisius ir uogas? Ką gaminti? Pastilės, saldainiai, įvairios sultys, džemai, nektarai ir t. t. Kokia paklausa? Sėkmės istorijos. Perdirbimo paslaugos. Kaip pasirinkti perdirbimo įrangą? Kokia įsikūrimo problematika ir kokie sprendimo būdai. Atsakymai į klausimus.

KMAIK dr. Aušra Steponavičienė. Kokios sąlygos reikalingos perdirbimo cecho įrengimui? Kaip įkurti cechą ir t.t. ?

Kaip gauti ES parama? UAB "Verslo projektų centras" direktorė Daiva Kvedaraitė. Atsakymai į klausimus.

Įsigiję mokymus matysite:

6 val.
6 val. Vaisių ir uogų perdirbimas

Vaisių ir uogų perdirbimas

Turite klausimų, pasiūlymų, pageidavimų?

Norite sužinoti daugiau apie jums svarbią temą, bet nerandate informacijos? Pasiūlykite ją mums ir mes atsižvelgsime į jūsų pageidavimą kurdami būsimus reportažus. Kreipkitės užpildę užklausos formą.

Atidaryti užklausos formą
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.